Lidt om Dahls Gourmet: - Lau Dahl

Jeg er uddannet som kok i 1986 – Jeg stod i mesterlære på Rungsted Kro – A la Carte restaurant og selskaber. 32 års erfaring inden for dansk/fransk gastronomi.

Jeg har erfaring som køkkenchef/souschef i store restauranter og personale restauranter. Jeg har ligeledes stor erfaring med arrangementer store som små.

En personlig, fleksibel og positiv betjening.

Min drøm om en lille butik er gået i opfyldelse – Det er et mangeårigt ønske om at blive selvstændig. Jeg åbner en forretning bygget på baggrund af en solid erfaring med madvarer. Jeg har handlefrihed til udelukkende, at handle med kvalitetsbevidste leverandører og til en konkurrence dygtig pris. Jeg kender leverandørerne gennem mange års samarbejde og leverandørerne kender mig og min kvalitetsbevidsthed. Et stærkt og godt netværk skabt gennem et mangeårigt samarbejde med diverse leverandører.

Jeg tilbyder mad tilberedt med gode kvalitetsprodukter.

En smagsoplevelse af mad tilberedt af årstidens bedste råvarer. Fokus på en grundlæggende fransk/dansk madkultur. Back to Basic – Mad tilberedt fra bunden.

  • Hjemmelavede glace til saucer ( mit speciale)
  • Varieret, sæsonbetonet og frisk tilberedt hjemmelavet mad
  • Smørrebrød
  • Sandwich
  • Salater
  • Dagens ret
  • Menu ud af huset
  • Pålæg og slagtervarer
  • Råvarer til hjemme tilberedning
  • Levering af mad til enhver fest eller arrangement
  • Dåb, Konfirmation, Studentergilde, Bryllup, mindehøjtideligheder og Receptioner
  • Catering til små og mellemstore virksomheder
  • Arrangementer ud af huset