Buffet forslag 1
Pris pr. cov. kr. 250,00

Forret: Anrettes på fade til buffet

  • Tun Carpaccio
  • Kammusling med bacon, rosmarin og olivenolie
  • Parma roulade med agurk & tomatsalsa
  • Dressing.: Pisket creme fraiche smagt til m/basilikum
  • Madbrød m/kerner og olivenolie
  • Pisket smør m/flage salt

Hovedret: Anrettes på fade til buffet

  • Provencestegt perlehøne
  • Orange marineret kalkun cuvette
  • Langtidsstegt kalvefilet stegt med ramsløgs pesto Kraftig sauce
  • Pommes rösti – Asparges vinagré
  • Beder stegt i olivenolie med peber
  • Romane & friseesalat m/ ristet græskarkerner 
  • Tomatsalat med broccoli og urter

Dessert: Anrettes på fade til buffet

  • Chokolademousse anrettet på chokolade bund med karamel
  • Hasselnøddeparfait
  • Frisk frugt

 

Buffet forslag 2
Pris pr. cov. kr. 260,00

Forret: Anrettes på leje af Goma tang og serveres på tallerken

  • Varm røget laks m/honning og peber
  • Pesto bagt havtaske
  • Krebs
  • Dressing.: Pisket creme fraiche smagt til m/basilikum
  • Brød
  • Smør

Mellemret: Serveres i glas/dessert tallerken

  • Hyldeblomstsorbet m/lime

Hovedret: Anrettes på fade

  • Kalvesteg medium stegt
  • Kraftig svampesauce
  • Timianskartofler +
  • Beder stegt i olivenolie med peber
  • Romane & frissesálat m/ ristet græskarkerner
  • Tomatsalat med brocolli og urter
  • Pandestegt brosme med

Dessert: Anrettet på tallerken med bær coulis

  • Fragilité med vanilje
  • Friske bær

 

Buffet forslag 3
Pris pr. cov. kr. 320,00

Forret: Anrettes på leje af Goma wakame tang salat og serveres på tallerken

  • Tun Carpaccio
  • Varm røget laks m/honning og peber
  • Pesto bagt havtaske
  • Dressing.: Pisket creme fraiche smagt til m/basilikum
  • Madbrød m/kerner og olivenolie
  • Smør

Hovedret: Buffet - Anrettes på fade

  • Helstegt lammeryg
  • Kalvesteg medium stegt
  • Kraftig sauce
  • Hel røget laks farseret med urter
  • Hvide kartofler – Pommes rösti – Asparges vinaigrette
  • 3 slags Beder stegt i olivenolie med peber
  • Romaine & frisee salat m/ ristede græskarkerner
  • Tomatsalat med broccoli og urter

Dessert: Anrettes på tallerken

  • Chokolademousse anrettet på chokolade bund med karamel
  • Hasselnøddeparfait
  • Hindbær og hyldeblomstsorbet
  • Friske jordbær


Buffet forslag 4
Pris pr. cov. kr. 350,00

Forret: Anrettes på leje af Goma tang og grønne asparges og serveres på tallerken

  • Tun med Grana Padano
  • Varm røget laks med honning og pebermix
  • Kold røget laks med rygeostcreme
  • Madbrød med olivenolie og krydderier
  • Smør

Hovedret: Buffet

  • Kalvesteg rosa stegt
  • Kraftig sauce
  • Hel røget laks farseret med urter
  • Flødekartofler med Grana Padano - hasselbagt kartoffel
  • Beder stegt i olivenolie med peber
  • Sprød salat (Romane, avocado, agurk, tomat og basilikum)
  • Asparges vinaigrette
  • Revet rødbeder med peberrod, rosmarin, peber, olivenolie og glace.
  • Blomkål, broccoli og simonekål vendt i dressing
  • Ærtepuré

Dessert: Serveres på tallerken

  • Chokolade parfait
  • Vanilje parfait
  • Citronsorbet
  • Marineret frugt (jordbær, blåbær, annanas og mango